Ελληνικά
Gamereactor
ειδήσεις
Final Fantasy XIV

Παίζουμε Final Fantasy XIV στο σημερινό GR Live

Με τη νέα επέκταση Dawntrail να πλησιάζει γρήγορα, επιστρέφουμε στο MMO για να φρεσκάρουμε τις αναμνήσεις μας.

HQ

Επιστρέφουμε στην Eorza στο σημερινό GR Live, καθώς θέλουμε να ανοίξουμε Final Fantasy XIV για άλλη μια φορά. Θα εμβαθύνουμε στο MMO και για τους παλιούς ή παλιούς θαυμαστές που θέλουν να δουν τι έχει αλλάξει, θα θέλετε να συντονιστείτε.

Καθώς περιμένουμε την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης επέκτασης Dawntrail, θα εξερευνήσουμε όλα όσα έχει να προσφέρει το Final Fantasy XIV σε αυτό το ειδικό 2ωρο stream. Θα ξεκινήσει τη συνήθη ώρα 16:00 BST/17:00 CEST και θα διαρκέσει έως τις 18:00 BST/19:00 CEST. Όπως πάντα, μπορείτε να εγγραφείτε από την αρχική σελίδα του GR Live.

Θα κάνουμε επίσης μια άλλη, παρόμοια ροή στις 14 Ιουνίου, οπότε κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για περισσότερα Final Fantasy XIV.

Final Fantasy XIV

Related texts



Φόρτωση ακόλουθου περιεχομένου