Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε από την Ubisoft ότι εάν δεν χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας για ορισμένο χρονικό διάστημα, θα κλείσει και θα χάσετε όλα τα παιχνίδια σας μαζί με αυτόν. Είτε έχετε ξοδέψει $1 είτε $1000, θα κολλήσετε στην ίδια βάρκα, χωρίς παιχνίδια να παίξετε.
Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτή η προσέγγιση έχει επικριθεί στο διαδίκτυο, με τους παίκτες να παρομοιάζουν τη διαδικασία με ένα αυτοκίνητο που αγοράζετε που ανατινάζεται εάν δεν το χρησιμοποιήσετε σε 30 ημέρες. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας στην Ubisoft για λίγο, τότε θα λάβετε ένα email, που θα σας ζητά να συνδεθείτε εντός 30 ημερών, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τον λογαριασμό σας.
https://twitter.com/UbisoftSupport/status/1682046437834784768
Η αποτυχία σύνδεσης σημαίνει ότι τελειώσατε, βασικά. Οτιδήποτε αγοράσατε μέσω του λογαριασμού σας στην Ubisoft θα αφαιρεθεί μαζί με όλες τις ώρες που καταγράψατε, τα επιτεύγματά σας στην πλατφόρμα της εταιρείας κ.λπ. Φαίνεται ότι ακόμα κι αν αγοράσετε ένα παιχνίδι στις μέρες μας, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το έχετε για πάντα.
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτή τη νέα πολιτική;
UPDATE: Η Ubisoft επικοινώνησε μαζί μας για να διευκρινίσει μερικά πράγματα σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης. Έτσι, αν ψάχνετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κρατήσετε τα παιχνίδια σας, ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω δήλωση:
«Εδώ και πολλά χρόνια, εφαρμόζουμε τη διαδικασία διαγραφής λογαριασμού σύμφωνα με τις απαιτήσεις του GDPR (άρθρο 5.1.ε σχετικά με την υποχρέωση περιορισμού της περιόδου διατήρησης δεδομένων). Οι πολιτικές μας είναι σύμφωνες με τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα του κλάδου. Αυτό το μέτρο χρησιμεύει επίσης για την προστασία των παικτών μας από απάτη.
Η διαγραφή λογαριασμού ακολουθεί μια πολύ αυστηρή διαδικασία. Για το σκοπό αυτό, λαμβάνουμε υπόψη τα ακόλουθα 4 κριτήρια πριν από τη διαγραφή ενός λογαριασμού:
- Η παικτική δραστηριότητα του λογαριασμού από τη δημιουργία του.
- Οι βιβλιοθήκες του λογαριασμού: οι λογαριασμοί που περιλαμβάνουν αγορασμένα παιχνίδια υπολογιστή δεν μπορούν να διαγραφούν.
- Η διάρκεια αδράνειας του λογαριασμού, δηλαδή η τελευταία σύνδεση στο οικοσύστημά μας (συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών της Ubisoft στο Steam και σε άλλες πλατφόρμες).
Στην πράξη, μέχρι σήμερα, δεν έχουμε διαγράψει ποτέ λογαριασμούς που είναι ανενεργοί για λιγότερο από 4 χρόνια.- Η ύπαρξη ενεργής συνδρομής Ubisoft + που σχετίζεται με τον λογαριασμό
Σε κάθε περίπτωση, πριν οριστικοποιηθεί η διαγραφή, αποστέλλονται τρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον παίκτη σε διάστημα 30 ημερών, προσφέροντας την επαναφορά του λογαριασμού του. Επιπλέον, εάν ο χρήστης προσπαθήσει να συνδεθεί κατά τη διάρκεια αυτού του παραθύρου των 30 ημερών, θα λάβει αυτόματα μια προειδοποίηση και έναν σύνδεσμο για να επανενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.»
Έτσι, δεν είναι τόσο κακό όσο φαίνεται, λοιπόν, αλλά ακόμα, αξίζει να παρακολουθείτε ενεργά τον λογαριασμό σας στην Ubisoft και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε χάσει ένα email για να επιβεβαιώσετε ότι εξακολουθείτε να το χρησιμοποιείτε.
