Ελληνικά
Gamereactor
τρόπος ζωής

Το Netflix θα προβάλλει παιχνίδια NFL την ημέρα των Χριστουγέννων για τα επόμενα τρία χρόνια

Ο streamer συνεχίζει περαιτέρω τις προσπάθειές του για ζωντανή κάλυψη.

HQ

Το Netflix εντείνει σταθερά τις προσπάθειές του για ζωντανή κάλυψη και τον τελευταίο χρόνο έχουμε δει παίκτες γκολφ PGA και οδηγούς F1 να ανταγωνίζονται για ένα κύπελλο, τον Tom Brady να ψήνεται, προγραμματισμένους αγώνες πυγμαχίας και αργότερα φέτος, τα παιχνίδια NFL θα έρθουν επίσης στο streamer.

Το Netflix υπέγραψε συμφωνία με το National Football League για να φέρει τα παιχνίδια NFL της ημέρας των Χριστουγέννων στο streamer για τα επόμενα τρία χρόνια. Αυτή η συμφωνία ισχύει για κάθε περιοχή στην οποία είναι διαθέσιμο το Netflix από την εμφάνιση των πραγμάτων και θα δει δύο παιχνίδια να μεταδίδονται στο streamer. Όσο για το τι θα είναι και πότε έχουν προγραμματιστεί, μπορείτε να το δείτε παρακάτω.


  • Kansas City Chiefs εναντίον Pittsburgh Steelers στις 18:00 GMT / 19:00 CET

  • Baltimore Ravens εναντίον Χιούστον Τέξας στις 21:30 GMT / 22:30 CET

Εάν δεν παρακολουθείτε το NFL αλλά είστε ημι-ενδιαφέρονται για αυτό, και τα δύο παιχνίδια θα πρέπει σίγουρα να αξίζει να παρακολουθήσετε, καθώς το καθένα βλέπει είτε πολύ ανταγωνιστικές είτε πολλά υποσχόμενες ομάδες να μάχονται, και ομοίως οι αγώνες θα διεξαχθούν ως μέρος της προτελευταίας εβδομάδας της κανονικής περιόδου, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε νίκη θα είναι υψίστης σημασίας για όσους προσπαθούν να κερδίσουν το Super Bowl (ή για τρίτη συνεχόμενη φορά για το Chiefs...) την ερχόμενη σεζόν.

Αυτό είναι μια διαφήμιση:
Το Netflix θα προβάλλει παιχνίδια NFL την ημέρα των Χριστουγέννων για τα επόμενα τρία χρόνια


Φόρτωση ακόλουθου περιεχομένου